خبرهای ویژه

» اخبار آذربایجان غربی » اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در ۶ کشتارگاه طیور آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۱۱ - ۱۵:۳۰

 کد خبر: 12532
 35 بازدید

اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در ۶ کشتارگاه طیور آذربایجان غربی

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بر اساس سه رتبه A+ ، A و B در ۶ کشتارگاه طیور صنعتی استان در حال اجراست.

کامیار داهیم بیان کرد: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی فرآورده‌های خوراکی طیور، ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی اجرا می‌شود.

 

وی افزود: از این تعداد، چهار کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان‌های مهاباد، میاندوآب، نقده و ارومیه با رتبه +A،  یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان ارومیه با رتبه A و  یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان بوکان با رتبه B مجری طرح است.

 

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱  کشتارگاه طیور در آذربایجان‌غربی فعال است.

 

داهیم خاطر نشان کرد: اجرای این طرح با همکاری تشکل‌های صنفی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور و بسته‌بندی فرآورده‌های خام‌ دامی عملیاتی شده‌است.


برچسب ها : ,
دسته بندی : اخبار آذربایجان غربی

دیدگاه بسته شده است.