خبرهای ویژه

» اخبار آذربایجان غربی » بیش از ۳۱ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان استحصال شده است

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ - ۱۰:۴۱

 کد خبر: 15623
 28 بازدید

بیش از ۳۱ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان استحصال شده است

سرپرست دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی بیش از ۳۱ هزار تن گوشت دام و طیور در استان استحصال شده است.

سید امید خلیل زاده با اشاره به کشتار تعداد  ۲۵ هزار و ۴۵۶ رأس دام سبک و سنگین  و تعداد ۱۰ میلیون ۸۳۸ هزار ۶۶۹ قطعه طیور با نظارت این اداره کل در بازده  زمانی سه ماهه اول سال جاری در کشتارگاه‌های دام و طیور  استان، از استحصال  مقدار ۴ هزار ۴۰۹ تن گوشت قرمز  و ۲۷ هزار ۵۲۲ تن گوشت سفید در مجموع ۳۱ هزار ۹۳۱ تن گوشت قرمز و سفید  تحت نظارت های بازرسین بهداشتی دامپزشکی خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی است تا محصولی با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.

سرپرست دامپزشکی استان با اشاره به نظارت‌های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام و طیور استان  گفت: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه های سطح استان  پس از کنترل های لازم  توسط بازرسین بهداشتی  مجاز به عرضه در بازار مصرف است.

خلیل زاده با اشاره به شدت یافتن گرما و افزایش احتمال انتقال بیماری های مشترک از حیوانات به انسان، از عموم شهروندان خواست از خریداری گوشت دام هایی که خارج از کشتارگاه ها ذبح می شوند، خودداری کنند.

وی همچنین تصریح کرد: تمام کشتارگاه های استان به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز هستند که از انتقال بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه-کنگو به مصرف کنندگان جلوگیری می کند.

انتهای پیام


برچسب ها : , ,
دسته بندی : اخبار آذربایجان غربی , سلامتی

دیدگاه بسته شده است.