خبرهای ویژه

» اخبار آذربایجان غربی » تولید سالانه بیش از ۴۴ هزار تن قارچ خوراکی در آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۰۱ - ۱۲:۴۵

 کد خبر: 12361
 15 بازدید

تولید سالانه بیش از ۴۴ هزار تن قارچ خوراکی در آذربایجان غربی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سالانه بیش از ۴۴ هزارتن انواع قارچ خوراکی در سطح استان آذربایجان غربی تولید می شود

عزیز امانی با بیان اینکه در حدود ۷۰ واحد پرورش قارچ خوراکی در سطح استان به مساحت ۲۹ هزار و ۵۱۷ متر مربع فعال است تصریح کرد: از این تعداد ده واحد به صورت صنعتی و مابقی به صورت سنتی و خانگی فعالیت می‌کنند.

 

امانی افزود: در این واحد‌های تولیدی برای ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.

 

وی با اعلام اینکه شهرستان‌های ارومیه، میاندوآب، پلدشت، سردشت، سلماس و خوی به ترتیب از عمده شهرستان‌های تولید قارچ خوراکی از نوع دکمه‌ای و صدفی در سطح استان هستند، خاطر نشان کرد: فرهنگ سازی برای ترویج مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعده‌های مختلف باید بیش از پیش صورت گیرد و به مردم توصیه می‌شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی متوسط عملکرد محصول قارچ را ۱۵ کیلوگرم در هر متر مربع عنوان و بیان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان احداث، تجهیز، نوسازی و سرمایه در گردش به واحد‌های پرورش قارچ خوراکی از جمله اقدامات مهم سازمان جهاد کشاورزی استان است.

 

وی با اشاره به مسمومیت‌های ناشی از برداشت فصلی قارچ توسط برخی افراد بومی ادامه داد: کمبودی در زمینه تولید این محصول در استان وجود ندارد و قارچ‌های عرضه شده در فروشگاه‌ها و مراکز معتبر سالم بوده و هیچ گونه نگرانی ندارد.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : اخبار آذربایجان غربی , اقتصادی , سلامتی
پیشنهاد سردبیر مطالب بیشتر »

دیدگاه بسته شده است.