خبرهای ویژه

» اخبار آذربایجان غربی » تولید ۳۱ هزار تن گوشت بهداشتی در استان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۰ - ۱۲:۱۳

 کد خبر: 15534
 27 بازدید

تولید ۳۱ هزار تن گوشت بهداشتی در استان

سرپرست اداره کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی گفت: ۳۱ هزار تن گوشت قرمز و سفید طی سال جاری با نظارت بهداشتی در کشتارگاه‌های دام و طیور استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

سید امید خلیل‌زاده بیان کرد: ۲۵ هزار و ۴۵۶ رأس دام سبک و سنگین و ۱۰ میلیون و ۸۳۸ هزار قطعه طیور با نظارت این اداره کل در بازده زمانی سه ماهه اول امسال در کشتارگاه‌های دام و طیور  استان کشتار و چهار هزار ۴۰۹ تن گوشت قرمز  و ۲۷ هزار ۵۲۲ تن گوشت سفید تحت نظارت های بازرسان بهداشتی دامپزشکی استحصال شد.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی است تا محصولی با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد، افزود: نظارت‌های مستمر بازرسان بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه‌های دام و طیور استان انجام و  فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه‌های سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسان بهداشتی، مجاز به عرضه در بازار مصرف می شود.

سرپرست اداره‌کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی با اشاره به شدت یافتن گرما و افزایش احتمال انتقال بیماری های مشترک از حیوانات به انسان، از عموم شهروندان خواست از خریداری گوشت دام هایی که خارج از کشتارگاه ها ذبح می‌شوند، خودداری کنند.

وی بیان کرد: تمام کشتارگاه های استان به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز هستند که از انتقال بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه کنگو به مصرف کنندگان جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اخبار آذربایجان غربی , ایران

دیدگاه بسته شده است.