خبرهای ویژه

» آشپزی » حلوای هویج

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۲۸ - ۱۴:۳۷

 کد خبر: 12313
 82 بازدید

حلوای هویج

حلوای هویج ارومیه ویژه یلدا

 

هویج متوسط ۳۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
شیره انگور( دوشاب) یک پیمانه
مغز گردو یک پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب دو قاشق غذا خوری

 

در ابتدا هویج ها رو پوست بگیرید وبا رنده درشت،رنده کنید.

 شکر رو بهش اضافه کنید و یه کم هم بزنید واجازه بدین که حدود نیم الی یه ساعت بمونه تا یه مقدار آب بندازه.

روی حرارت ملایم قرار بدین و در قابلمه رو بذارین تا به آرامی بپزد.

بعد از اینکه هویج ها پخته شدن، شیره انگور رو اضافه کنید و هم چنان روی حرارت ملایم قرار دهید.

شیره نباید کاملا تبخیر بشه،بعد گردو و پودر هل رو کمی قبل ازآنچه همه مواد بپزد اضافه و مخلوط کنید.

 زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی ودو قاشق شیره مانده بود گلاب رو اضافه کنید و هم زده و سپس از روی حرارت بردارید.

یه کم که خنک شد توی ظرف دربسته کشیده و در فضای اتاق نگهداری کنید.

 نکته:اگه شیره (دوشاب )این حلوا زیادتر شود حلوا مثل مربا خواهد شد و اگه شیره حلوا زیاد تبخیر شود حلوا موقع سرد شدن سفت و کشدار خواهد شد.

این حلوا در ظرف دربسته به مدت یک هفته در محیط آشپزخانه قابل نگهداری می باشد.

حلوای هویج در شب یلدا هم مصرف زیادی دارد.


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی

دیدگاه بسته شده است.