خبرهای ویژه

» اخبار آذربایجان غربی » رصد و پایش مزارع غلات از هدررفت محصولات جلوگیری می کند

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۰ - ۷:۰۵

 کد خبر: 14515
 9 بازدید

رصد و پایش مزارع غلات از هدررفت محصولات جلوگیری می کند

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: رصد و پایش مزارع غلات از هدررفت محصولات زراعی جلوگیری می کند.

علی عیدی بیان کرد : با مبارزه به موقع با علف‌های هرز، تغذیه مناسب و مبارزه با آفات و انواع بیماری‌های گیاهی می‌‌توان تولید را افزایش و از هدررفت محصولات زراعی جلوگیری کرد.

وی افزود: کارشناسان و مروجین پهنه باید با همکاری وهماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات با مشاهده علائم اولیه آفات و بیماری‌ها در مزارع غلات، در سریع‌ترین زمان ممکن جهت مبارزه و مقابله با بیماری‌ها راهکارهای مقتضی را به گندمکاران ارائه کنند.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان تصریح کرد: با توجه به بارندگی های مطلوب بهاره با افزایش رطوبت، بیماری زنگ گندم و انواع بیماری‌های قارچی در سطح مزارع شیوع پیدا می‌کند و با حفظ ۳برگ انتهایی بوته های گندم که حدود ۹۰درصد تضمین کننده عملکرد را به عهده دارند، می توان راندمان تولید را افزایش داد.

عیدی خاطرنشان کرد: در شرایط پیش آمده و شیوع بیماری کرونا ویروس در جامعه، تامین امنیت غذایی از اولویت ویژه‌ای برخوردار است و در وضعیت فعلی باید از هدررفت حتی یک کیلوگرم محصول کشاورزی جلوگیری به عمل آوریم.

انتهای پیام


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اخبار آذربایجان غربی

دیدگاه بسته شده است.