خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۲۵ - ۱۲:۵۳

 کد خبر: 12257
 87 بازدید

طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه

مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه :   نشاسته ۱ لیوان آب  ۳ لیوان شیره انگور ۲ لیوان گلاب ۲ قاشق غذاخوری شکر(در صورت تمایل) نصف لیوان گردو نصف لیوان   طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه : همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله […]

مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه :

 

نشاسته ۱ لیوان
آب  ۳ لیوان
شیره انگور ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر(در صورت تمایل) نصف لیوان
گردو نصف لیوان

 

طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :

همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.

 

نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :

به جای گلاب از می توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید گردو را کم یا زیاد کنید.


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی

دیدگاه بسته شده است.