تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 16 شوال 1445 Wednesday, 24 April , 2024

حداقل حقوق بیمه‌شدگان روستایی استان تعیین شد

  • کد خبر : 15018
  • 17 خرداد 1399 - 8:52
حداقل حقوق بیمه‌شدگان روستایی استان تعیین شد
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی گفت: سطح درآمدی بیمه‌شدگان این صندوق به هشت قسمت تقسیم و حداقل حقوق آنها پنج میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تعیین شده است.

یونس معزز بیان کرد: حداکثر حقوق بیمه‌شدگان این صندوق ۱۴ میلیون ریال بوده که به بازنشستگان و مستمری بگیران پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: ١٠٣ هزار و ٣۶ خانوار روستایی و عشایری در استان تحت پوشش این صندوق بیمه‌ای قرار گرفته‌اند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان تصریح کرد: از این تعداد، سه هزار و ۵٣٢ خانوار از ساکنان مناطق روستایی و عشایری استان از مزایای بیمه بازنشستگی، مستمری‌بگیران و از کارافتادگی این بیمه برخوردار هستند.

معزز خاطرنشان کرد: یک‌هزار و ۴١۵ نفر از این تعداد مستمری بگیر بازنشسته، یک‌هزار و ٩٨۵ نفر از این تعداد مستمری بگیران فوتی و ١٣٢ نفر نیز مستمری بگیر ازکارافتاده هستند.

وی اظهار داشت: روستاییان و افراد ساکن شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر با پرداخت ۱۵ سال حق بیمه و پس از رسیدن به سن ۶۵ سالگی بازنشسته محسوب می شوند و هرماه مستمری می‌گیرند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان گفت: بازنشستگی، از کارافتادگی ناشی از کار، بیماری، حوادث و مزایای مستمری بازماندگان با امکان انتقال سوابق بیمه‌های اجتماعی از دیگر مزیت‌های این بیمه به شمار می‌رود.

معزز با بیان اینکه همه اقشار جامعه نیازمند بیمه اجتماعی هستند، اضافه کرد: اقشار آسیب‌پذیری چون روستاییان و کشاورزان از اولویت و ضرورت بیشتری برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه برخوردار هستند.

وی تصریح کرد: هر فرد می‌تواند با مراجعه به این دفاتر و با پرداخت مبالغی بین سه میلیون و ٣٠٠ هزار ریال تا هشت میلیون و ۴٠٠ هزار ریال به صورت سالانه خود را بیمه کند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان اظهار داشت: روستاییانی که توانایی پرداخت حق بیمه خود را ندارند، می‌توانند به صورت اقساط در ۲ یا چهار نوبت اقدام به پرداخت آن کنند.

معزز جلوگیری از مهاجرت روستاییان، کاهش اختلاف طبقاتی، تامین امنیت اجتماعی و توزیع عادلانه درآمد را از مهمترین اهداف صندوق بیمه اجتماعی عنوان کرد و افزود: مشاغل ۲۳۰ گانه بخش‌های مختلف کشاورزی با تایید سازمان جهاد کشاورزی یا نظام صنفی کشاورزی محل سکونت به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان درمی‌آیند.

وی خاطرنشان کرد: مشاغل زیربخش قالی‌بافان، صنایع‌دستی، دامپزشکی، مکانیزاسیون، صنایع‌ تبدیلی و تکمیلی، امور دام، منابع طبیعی و تولیدات گیاهی از جمله مشاغلی است که صاحبان آن‌ها می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://gorush.ir/?p=15018

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.