دکتر ملکی با اشاره به این خبر بیان کرد :تا کنون ۲ هزار و ۷۰۰ مورد بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی شامل؛ کشتارگاه های دام وطیور ، مراکز بسته بندی، رستوران ها ، سردخانه ها ، آشپزخانه ها، مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی و… توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته است .
وی افزود: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده و سالم سازی سفره افطار و سحر، در ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از ۳۵۰۰۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی کشف ،ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است .
ملکی از شهروندان درخواست کرد؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نحوه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲، و در شهرستان ها نیز به نزدیکترین اداره دامپزشکی محل سکونت اطلاع رسانی کنند.
معاون سلامت دامپزشکی استان وی همچنین تصریح کرد:کشتار غیرمجاز دام و تخلفات در تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی را مطابق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، تهدید علیه بهداشت عمومی دانست و یادآورشد: اداره کل دامپزشکی در جهت اجرای قانون و تامین سلامت مردم با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت جامعه برخورد جدی می کند.