محمد باقر قریشی اظهارداشت: این ماهیها شامل کپور، فیتوفاک، بیگهد و آمور است که طبق برنامه مستمر سالانه در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت تکثیر و بعد از طی ۵ ماه دوره پرورش و رساندن به اوزان ۵ تا ۱۵گرم در منابع آبی استان رها سازی میشوند.
قریشی با بیان اینکه در سال جاری نیز رهاسازی بچه ماهیان از نیمه اول مهرماه آغاز شده و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد، گفت: پیش بینی می شود با رهاسازی ۷.۷ میلیون قطعه انواع بچه ماهیان در منابع آبی استان ، بیش از ۶۵۰۰ تن انواع ماهی صید و روانه بازارهای مصرف داخلی و استانهای همجوار می شود.
وی ادامه داد: همچنین این امر در تثبیت اشتغال بیش از هزار خانوار صیاد در منابع آبی استان نقش بسزایی دارد.
قریشی تاکید کرد: از جمله منابع آبی مهم استان می توان به دریاچه پشت سد ارس ، سد ارس ۲ ، قیقاج ، سد حسنلوی نقده ، سد بوکان ، سد بارون ماکو ،آبگیرها و اب بندها و استخرهای ذخیره آب کشاورزی اشاره کرد.
انتهای پیام