علی عیدی بیان کرد : با مبارزه به موقع با علفهای هرز، تغذیه مناسب و مبارزه با آفات و انواع بیماریهای گیاهی میتوان تولید را افزایش و از هدررفت محصولات زراعی جلوگیری کرد.
وی افزود: کارشناسان و مروجین پهنه باید با همکاری وهماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات با مشاهده علائم اولیه آفات و بیماریها در مزارع غلات، در سریعترین زمان ممکن جهت مبارزه و مقابله با بیماریها راهکارهای مقتضی را به گندمکاران ارائه کنند.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان تصریح کرد: با توجه به بارندگی های مطلوب بهاره با افزایش رطوبت، بیماری زنگ گندم و انواع بیماریهای قارچی در سطح مزارع شیوع پیدا میکند و با حفظ ۳برگ انتهایی بوته های گندم که حدود ۹۰درصد تضمین کننده عملکرد را به عهده دارند، می توان راندمان تولید را افزایش داد.
عیدی خاطرنشان کرد: در شرایط پیش آمده و شیوع بیماری کرونا ویروس در جامعه، تامین امنیت غذایی از اولویت ویژهای برخوردار است و در وضعیت فعلی باید از هدررفت حتی یک کیلوگرم محصول کشاورزی جلوگیری به عمل آوریم.
انتهای پیام